K. Erika

Kedves Doktornő, úgy érzem írnom kell. smile hangulatjel A hölgy, aki fogadott, nagyon kedves volt, ám kissé bizonytalanná tett. Ő azt mondta, valahányszor megyek, mindig ugyanez a ,,film” lesz vetítve. Hazajövet újra megkerestem, amit a programokról olvastam, és most is úgy értelmezem, hogy ez a 0-ik program, és ettől felfelé lehet haladni-aminek az ütemét, nem tudom mi szabja meg, de azt gondolom, hogy Önök segítenek ebben is.

Jól értelmezem, hogy pl. x-ik alkalomkor, már nem ugyanez a meditáció lesz vetítve? Most pedig a közbeni” tapasztalatomról. Tartottam tőle, hogy idegen hang fog hozzám beszélni, amikkel kevés jó tapasztalatom volt, de szerencsére rendben volt ez is. smile hangulatjel Bevallom az első néhány szót-szavakat elolvastam, mégsem mindegy, mi épül be… smile hangulatjel De sikerült követnem a meditációt, lépésről-lépésre.
Másnap volt fél TÁ-om, ami nincs, de én úgy éreztem. grin hangulatjel És két napja, nagyon szokatlan álmom volt annak ellenére, hogy túl vagyok jó néhány tudatos álmon.
( Évek óta szerepel A kutya, mint álomalak, amit nem sikerült még megfejtenem, pedig már kérdeztem is őt, de csak vissza kérdezett…. Mielőbb szeretném megtudni, melyik részemet mutatja. ) Szóval két napja az álmomban, gondolkodtam?!, vagyis feltételeztem jövőben várható eseményt. Nem volt jó érzés, ébredés után sem. Leírom pontosan. Az autómmal haladok egy sok sávos úton, majd messziről a bal oldalról négyen futnak az úttest felé. És arra gondoltam, hogy biztosan át akarnak futni előttem, hogy az utánuk szaladó kutyát én üssem el, de kutyát csak ezután a gondolat után láttam. Majd mikor átfutottak előttem, kiderült, hogy a buszhoz szaladtak, amit lekéstek… Bár volt már, hogy álmomban attól féltem meghallják a nyikorgó lépcsőt, akik alszanak, de ott felismertem, hogy álmodom, és bátran mentem tovább. Valószínű, hogy teljesen egyszerű álom volt, csak én nem emlékszem arra, hogy valaha feltételeztem várható eseményt álmomban? Már annyit írtam, hogy úgy gondolom, teljesen normális, hagyományos” álom volt. 🙂
Ha mégis van észrevétele, gondolata, szívesen veszem, kedves Doktornő.
Csütörtökön megyek legközelebb, és hetente kétszer tervezem a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy sok mindent rendbe teszek ezzel a módszerrel.
Köszönöm Önöknek!! Irtó hosszú lett, ne haragudjon! Még sokszor köszönöm a lehetőséget! Üdv, Erika

K. Erika , Client