Nincs visszatérő álmom, de nagyon érdekes dolgokat szoktam álmodni, néha kusza, néha izgalmas, nagyon ritkán felzaklató dolgokat, de rémálmaim szerencsére nincsenek. Az álmok világa elképesztően izgalmas és alapvetően nagyon szeretek álmodni, és álmodozni is!

Általában olyan álmaim vannak, amikor családi körben vagyok, a szülőházunkban, ami ugyanúgy néz ki, mint amikor még ott laktam.. és ott vannak velem azok a szeretteim is, akik már nincsenek velem, így például anyukám is. Soha nem álmodok nélküle, minden alkalommal feltűnik. 

Olykor előfordul, hogy azt álmodom, nincs rajtam ruha, és úgy kell kimennem az utcára, vagy akár meztelenül kell a színpadra állni és fellépni. Ez persze rém kellemetlen, de azt hiszem, így dolgozom fel a mindennapjaimat, illetve a színpadon és kamerák előtt zajló életemet és az ezzel járó nyilvánosságot. 

Gyakran álmodok bonyolult történeteket, filmes forgatókönyv-szerű sztorikkal, amiken reggel jót mosolygok, mert kifejezetten izgalmasnak tűnnek. 🙂 Már sokat gondolkodtam rajta, hogy egyszer le kellene írnom ezeket, hátha nem csak én szórakoznék jól rajtuk! 🙂

Talán a DRC segítségével még több dologra emlékezhetek, és bízom benne, hogy irányítani is tudom ezeket az álmokat, hogy minél jobban éljem meg őket, és ezáltal az alvás is minél pihentetőbb lehet számomra. 

Comments ( 75 )

The comments are now closed.