DRC Blog

A DRC Álommmeditáció egy biokibernetikus program, ami eljuttathat az álomrealitásba, a te saját realitásodba. Itt semmi sem lesz virtuális, mert a saját reális világodban fogod tapasztalni a vadonat új eredményeket. Mi akik DRC-zünk segítünk neked, hogy kihasználhasd ennek a hihetetlenül gazdag forrásnak, saját magadnak a kiaknázását. Összeszedtük, hogy mit kell tudnod és miért érdemes felkészülten lépned a Klubba.

Következzen a DRC Álommeditáció “10 parancsolata”, amit könnyen be lehet tartani és benne a példák, amik személyesebbé és érthetőbbé teszik.

  1. Ne meditálj, ne koncentrálj, ne adj magadnak feladatokat.

Vraskó A.: Ma a 14. alkalommal álommeditáltam. Fokozatosan erősödik bennem a DRC hatása. Nagyjából végigaludtam most az egészet, de azért hallottam közben a szöveget. Ilyen mélyen eddig talán nem is voltam.

  1. Ne olvasd a szövegeket, hogy megtanulhasd a teljes képernyős látást, azaz egyszerre és egyben látni az életben is.

Csincsi R.: A 11. álommeditálás után azt vettem észre, hogyha nem olvasom a program szövegét, hanem egyben érzékelem az egész képet, akkor sokkal több mindent veszek észre. Ez pedig megjelent már az életemben is, pl. ha a TV nézés közben nem csak arra koncentrálok, hogy mit mondanak, hanem figyelem a díszletet is, a színeket is, az egész képet, akkor sokkal több mindent érzékelek és fogok fel.

P. Emese: Bezártságot éreztem. Maguk az álomképek, és ahogy én látok álmomban nem összeegyeztethetők. Ez a fajta kepi világ egy idő után nagyon zavaró volt. Az üzenet sokkal jobban átjött. Erre az üzenetre mindenkinek szüksége van.

L. Zsuzsi: Ez volt az 5. alkalom. Most sikerült nem elaludnom, és most először sikerült nem olvasni a szöveget. Egészen más állapotba kerültem tőle. Sokkal mélyebb volt, és jellemzően erős érzelmek jöttek felszínre, miközben teljes nyugodtságot éreztem. A film végén újra éreztem azt, hogy képes vagyok a boldogságra – mostanában ez erősen letompult bennem. Amióta elkezdtem a programot, sokkal többet álmodok. Nem mindenre emlékszem, csak arra, hogy egyfolytában mennek a filmek, a történések, akár 10 is egy éjszaka alatt. Korábban 1-2 álomnál többet nem érzékeltem.

  1. Ne menj le alfába, theta-ba vagy más általad tanult és gyakorolt állapotba, mert itt teljesen másra van szükséged, és azt meg is fogod kapni, ha hagyod.

Pencsikoff A.: Hatalmas nyugodtságot éreztem magamban. Hihetetlen érzés. Ez volt az első álommeditációm.

Spitzer Gy.: A meditációból hiányzik valami, ami beljebb visz. Mintha kívül maradtam volna. Lementem alfába, thétába, vagy akármibe, ellazultam, de hiányzott valami.

  1. Ne várj általad már ismert vagy áhított élményeket és tapasztalatokat, mert a DRC teljesen új mindenki számára, ezért egyre több mozizás után fogod megtanulni és megérteni a használatát és azt is, hogy itt mi mindent tanulhatsz meg.

K. Péter: Ez egy hatásvadász, nagyot mondó videó volt, nem tudtam meg, hogy mit kaphatok egy tréning során, nem tudom mire számíthatok.

D. Anita: Nagyon jól éreztem magam, szabadnak, természetesnek éreztem… erre vágytam. Ezt szeretném erősíteni a programmal is, így a sok alkalmasat választom. Ez lesz a 40-es születésnapi ajándékom magamnak.

Mihók F.: Kezdem nagyon élvezni ezt a mozit. Egyre jobban ki tudom pihenni itt magam.

M. Tamás: Sokkal többre számítottam. A vizuális élmény nagyon gyenge. Azt hittem, hogy ez egy virtuális valóság lesz, de minimum egy 3D-s film.

  1. Ha félsz, akkor előbb nézz bele a vélemények rovatba, és készülj fel arra, hogy bizalmad legyen hozzá.

V. Dolores: Nagyon különleges érzés volt, a hideg is kirázott a végén. Nagyon tetszett.

S. Imre: Azt hiszem egy jó alvásból még senkinek nem származott semmilyen baja.

Zelizi M.: A bemutató mozi rögtön igen erős hatással volt rám, erősen kezdett verni a szívem, a légzésem sem volt rendben, a fülemben éreztem a szívdobogást. A film második felében már ez egyensúlyba került, de meditatív állapotba nem tudtam kerülni. De minden további meditációtól már nagyon jól pihenek. Most volt a 3. meditációm. Jaj, nagyon jó volt! Úgy éreztem, mintha csak 10 perc telt volna el. Ezt már másoktól is hallottam, hogy eltűnik az idő. Kipihentem magam, feltöltődtem.

  1. Ha félsz attól, hogy az eddig más módszerekkel elért eredményidben a DRC meg fog téged zavarni, akkor tedd fel magadnak a kérdést: van még megoldatlan vagy megtanulandó kívánságod? Akkor újat kell tanulni és bátorrá kell válni.

V. Éva: Sokkal mélyebben tudok aludni azóta, és kipihentebben ébredek, ami nagyon fontos számomra, mert sokat dolgozom, és szükségem van a pihenésre. Nekem már ezért is megérte.

N. Tamás: Eddig háromszor voltam, és azt vettem észre, hogy végre elkezdtem vizualizálni a dolgokat. Ez az agykontrollal sem sikerült eddig, ha olvastam egy könyvet, belealudtam. Most már el is képzelem, amiről olvasok.

  1. Ha nem megalapozott a hozzáállásod a DRC-hez, mert akár túl lelkes vagy, akár túl bizalmatlan, akkor készülj fel, és ne bízd magad a vak szerencsére, hogy majd meglátod. Olvasd el a DRC weboldal cikkeit és a véleményeket, meg mindent mást is, mert megéri, hogy tudd, hogy mire vállalkoztál. Így fogod tudni a legjobbban kihasználni már az első alkalomtól kezdve.

Szalai P.: Mióta idejárok, nincsenek rossz álmaim, nem riadok fel hirtelen, és egyre több álmomra emlékszem. Kétszer már az is sikerült, hogy arról álmodtam, amiről szerettem volna.

  1. A DRC-vel az álmaidra helyezzük a fókuszt. Ne várj semmit a DRC filmektől, mert a kulcs te magad vagy. Figyeld az alvásodat, az álmaidat, a közérzetedet, a pihentségedet, és a reakcióidat. Persze ne is egyetlen mozizásból akarj mindent megtudni az álommeditálásról, mert az nem foghúzás, hogy azonnali és visszafordíthatatlan eredményt adjon.

Csincsi R.: A 18. álommeditációm volt. Azt vettem észre mostanában, hogy fontossá vált a környezetem. Régebben elhatárolódtam, most pedig mintha együttműködnék vele. Tudok azonosulni. Ha a munkahelyemen pihenésre van szükségem, akkor becsukom a szemem, és hallgatok. Néhány perc alatt képes vagyok felfrissülni. Azelőtt neteztem, vagy elvontam valamivel a figyelmemet, és állandóan fáradt maradtam.

  1. Válts éves tagságot, hogy olcsón, elegendő mennyiségben és rendszerességgel tudjál járni.

Vraskó A.: Az a tapasztalatom 11-12 meditálás óta, hogy amikor kiingás van a stabilitásomból, akkor valami mágnesszerűen visszahúz az optimális állapotba.

  1. Mindenki akkortól indul be igazán a DRC-vel, amikor már ide jut el:

N. Tamás: Teljesen más volt így a meditáció, hogy szabadon hagytam a történéseket, nem koncentráltam semmire, az ébrenmaradásra sem. Éreztem, hogy nincs korlát, és nagyon jól érzem tőle magam.

Nagyon érdekes dolog történt velem tegnap. Munka után, este, egy busz belémhajtott. Abban a pillanatban jöttem rá, hogy ez az esemény már bevillant nekem reggel. Akkor nem is vettem róla tudomást, de most amikor megtörtént visszaemlékeztem. Nagyon megdöbbentő élmény volt.

Szalai P.: A testvéremmel tegnap együtt voltunk a 3. AM-en, és éjszaka mindketten vagy hatszor felébredtünk, és akkor együtt idéztük fel az álmainkat, és kiderült, hogy ugyanazt álmodtuk!

Kényelem és piacvezető eszközök a DRC-ben

Kényelem és piacvezető eszközök a DRC-ben

Kellemes álommeditálást!