DRC Blog

Először a gyerekkor múlik el, aztán a fiatalság, végül elfelejtjük az álmokat… – Nem kell így legyen!

A biorobot életmód a “civilizált”, konformista élet alternatív megnevezése. Jelentése szerint egy olyan élet, amiben a napi ismétlődések jellemzőek. Még a hibák is csak megismétlődnek. Túl kevés a megújulás és a regeneráció. Velejárói az unalom, a rosszkedvűség, a kimerültség és a félelem. Félelem legfőképpen a változásoktól és a kihívásoktól.

A fejlődésképtelen biorobot életmód ellen védeni kell az életünket. Új tanulással, új ismerkedéssel, új utazásokkal edzeni és fejleszteni magunkat. Nagyon sok változással kell védekezni minden nap, és éjjel. Minden korban, minden korabeli spirituális iskolában igy kűzdöttek tanítványaikkak együtt a mesterek, a guruk, a varázslók, a jógik, a szent tanítók.

A gyerekkor, a fiatalsaág, az erő, a fogékonyság és a tisztaság visszaszerzése és megtartása is csak ezen az Úton lehetséges. A többi látványosan reklámozott út és kerülőút csak illúzió, és csak illúziókat épít, nem a realitást. A mai korban pedig új iskolák nyílnak a régiek mellett. Hiszen ma is születik új tudás és új tanítások. Vannak újabb vezetők is, akiket követhetnek a tanítványok.

A megoldási lehetőségek pár hónapja a Dream Reality Cinema találmannyal bővultek. Az álmodás mozija időtálló tudást tartalmaz, és a legfrisebb tudást adja át. A DRC első, folyamatos használatra kreált programja az álommeditáció, pár hónap alatt túlszárnyalta a meditálók várakozásait. A vélemények rovatban osszegyűjtve találhatók az eddigi legérdekesebb tapasztalatok, nevekkel együtt:  http://dreamrealitycinema.hu/velemenyek/

Az álommeditáció nem arra való, hogy a meditálók erőlködjenek benne, hanem arra, hogy a program előrevigye őket. Amíg viszont ennek ellenére aktívan erőlködnek, aztán mégis elalszanak, és más problémáik is vannak meditálás közben, addig továbbra is csak álommeditálniuk kell, türelmesen. Majd egy egyéni idő után magátol alakul ki bennük a stabilizáló fejlődési folyamat. Ebben az erőlködés, a fáradtság és a dekoncentrációs problémák lecsillapodnak. Ezek az életük problémái, mindig is ezekkel éltek. Ezek tehát nem az álommeditálás nehézségei, és idő kell, amíg a program hatására megszünnek. Ezzel viszont átléphetnek egy határt, amivel megérkeznek a várva várt változások és sikerek, majd következnek az újabb határátlépések.

Amikor már könnyedén sikerül az álommeditálás, a tudat lebegését, feloldódását élik át. A tudat lebegő állapota már az álomvalóság, a tudatos álmodás világa. Ez az állapot a feltéle minden elérendő céljuk megvalósításának. Innentől a meditálók már nem alszanak el a program közben, hanem élvezik az új létezésüket, tanulmányozzák, ismerkednek vele. Ezzel felkeszülnek a következő programokra. A magasabb szintekre vivő programok már célzottan a tudatos álmodást fogják felépíteni. Ezzel egy tudatos, személyes életfolyam valósul meg. Megszűnik a robotéletmód, a másokhoz túlzott hasonlóság, az unalom és az ezzel járó általános biológiai gyengeség. És persze sok-sok probléma is eltűnik.

Az álommeditálást akkor is folytatni kell, amikor a tanulók a program közben már lebegnek és otthon, alváskor is kialakultak a tudatos álmok. A folyamatos meditálás egyre messzebbre visz, egyre újabb fokozatok érhetők el: Egyre erősödik a fókuszálás, az éberség tartossá válik, az alvás egyre hatékonyabb erőgyüjtő pihenéssé alakul át. Minden, ami a korábbi életnek a része volt, teljesen megváltozik és ezekhez a változásokhoz egyre több újdonság is csatlakozik. Ezek a fejlődés ősi lepcsőfokaitól vezetnek a legújabban létrejött fokozatokon át a jövőbe. Abba a jövőbe, amit ma időszerű elkezdeni felépíteni ahhoz, hogy majd létezhessen. A DRC feltalálója a jövő embereit tanítja.

Lengyel Sándor

EOS INSTITUTE EDUCATIONAL CENTER

Biokibernetikus (operator) filmek

Képernyőfotó-2015-06-07-19.19.31

Álomvalóság szemináriumok