0

A legjobb módszer, hogy kipihend magadat és az életed is megújuljon, az ÁLOMMEDITÁCIÓ. A stabilitást keresed például? Az életed akkor kerülhet egyensúlyba, ha egy pörgő kerékhez hasonló. Hogyan képzelheted el ezt a saját életedben? Ez a pörgő kerék folyton előrehalad az időben és a szüntelen megváltozó életet szimbolizálja.

dream_reality_log_v6

Ez a dinamikus egyensúly az egyetlen lehetséges stabilitás az életedben. Ha megáll a kerék, akkor eldől és nem megy tovább. Ha te már nem változol, akkor megáll az életed is, de előtte még tele leszel instabilitással és veszéllyel. Éppen úgy, mint a megállni készülő kerék.

Harmóniára vágysz? Helyes! Csak a harmóniában születhet meg a boldogságod. Mitől leszel harmóniában? Attól, hogy a nappal és az éjszaka ciklusait helyesen tudod kihasználni. Éjjel jól alszol és intenzíven álmodsz. Nappal intenzíven élsz és aktívan pihensz. A nappal és az éjszaka egymásba fordul benned, és hol az egyik, hol a másik életet élheted. Ezek a váltakozó ciklusok harmonikus hullámokat alkotnak az életedben, és a hullámok képesek az értékeket elszállítani a jövőd felé. (A tajtékzó víz mindent csak elnyel, nem lehet rajta célba juttatni semmit.)

Miért pont a Dream Reality Cinema? Ez csak egy reklámfogás? Úgy vélem, hogy nem ezt hiszed. Nem azért készült hosszú és fáradtságot nem kímélően ennek a módszernek az átadhatóvá tétele, hogy könnyű üzleti sikert teremtsen.

Ha pedig már eleget jógáztál, meditáltál és álomgyakorlatokból is sokat tanultál, de most mégis itt vagy, akkor neked sem sikerült tartósan elérni a sikert.

facebook_cover_hero_2

Ha nincs több időd az ősi módokon,  végtelen türelemmel gyakorolni – csupán azt, hogy harmóniába kerülj a természettel – akkor is itt a helyed. És hol van még ettől az életed csőstől zajló problémája…, de most megtaláltad az utat, amit eddig is kerestél. Ez az az út, ami azért nem lesz keserves, mert sikerült megtalálni az UTAT. Megdolgoztunk érte hosszú időn át, hogy a tiéd is lehessen.

Élvezd a munka gyümölcsét és tedd csak hozzá a sajátodat, ha látni szeretnéd, hogy ezzel mire lehet menni. Tedd próbára magadat az álommeditációval és oszd meg a sikereidet másokkal, ahogy mi is megtettük.

Álommeditálni nem lesz nehéz, nem is lesz munka a számodra. Utána viszont érdemes dolgoznod azon, hogy sikert érj el, mert sokkal sikeresebb lehetsz ezután.

Ha nincs három napod elvonulni tanfolyamokba és táborokba. Nem akarsz csoportokat. Nem akarsz újat tanulni. Csak eredményt akarsz és sikert! Akkor most megtaláltad a módszert, ami oly sokszor bizonyította már a sikerét. Csak te nem ismered még. De neked már nem kell megtanulnod, csak használnod. Nem kell belefektetned a pénzedet, mert neked már olcsó és ráadásul kevés idődbe kerül. Mégis keresni fogsz rajta.

A Dream Reality Cinema egy olyan programot ad át neked, ami az egyedüli módszer arra, hogy harmonikus és stabil lehess a mai világban. Az akadozó kereket forgásba hozza, feltölti erővel, és máris kész a dinamikusan kiegyensúlyozott, stabilan fejlődőképes életed.

Nincs más dolgod, mint beülni a mozifotelbe. 40 percig mozizni és akár el is aludni közben. Majd az ébredés után folytatni az életedet. Folytatni, de már egy másik kerékvágásban. Észrevétlenül térsz át egy másik útra, ha a kerék felpörög benned. Nem kell érte semmi mást tenned. Minden álommeditálás, amit a speciális moziban élsz át, közelebb visz a céljaidhoz.

2015-02-05_drc_images_IMG_1828_retus

Ne feledd! A céljaidat kitűzheted, de az elérési utat és a megvalósulás pontos idejét, helyét és mikéntjét nem ismerheted előre. Az mind meglepetés lesz. Az mind ajándék lesz.

Az Álommeditáció ajándéka az élet harmóniája, a megújulásod lesz. Ne késleltesd a Jövődet. Ő senkire sem vár.

Az álommeditálás csekélységnek tűnhet, de a hatásától meg fogod változtatni az élettel kapcsolatos elvárásaidat és céljaidat.

http://dreamrealitycinema.hu/#pt