A válasz egyszerű, a háttere bonyolult

“A filmjeimben egyszerűen megkérem az agyat, hogy mikor, hová figyeljen. Nem kerülőúton vagy burkoltan, hanem szemtől-szemben. És a kibernetikus program, amit kidolgoztam és filmre vittem, működik: az idegrendszer megvalósít, ha ismerem a nyelvét és az álomrealitás működését. Ezt tanítom személyesen, és most már a DRC-n keresztül is átadom a tudást.”

Lengyel Sándor, feltaláló

 

Miért fontos ez neked is?

A DRC alkotója egy edző és önfejlesztő eszközt fejlesztett ki, ami észrevétlenül tanít meg álmodni. Ezzel kinyitja benned a kapukat, amiket te magad zártál be vagy soha sem nyitottál még ki.

 

A hatás leírhatatlan

Az átalakulás teljesen egyedi és váratlan helyzeteket teremt az életedben. Vannak meditációk, ahol csupán egyetlen hatásos szót ismételgetnek meditáláskor, mint például a híres AUM-ot. A DRC-ben 40 perces meditációs film repít messzire.

 

Az Álommeditáció 40 percig tart az álomrealitásban!

1. Nyitott szemmel, irányított meditációt fogadsz be önállóan és zavartalanul. 2. Videószemüvegen és fejhallgatón keresztül kapod a látványos információkat.
 3. Az agy világosan érthető és követhető feladatokat kap, melyeket könnyen teljesít. 
4. Hatására a teljes idegrendszerben elindulnak a szükséges felépítőfolyamatok, javulnak az információs funkciók és a közérzet.
 5. Az agyat speciális félálomban, az álomrealitásban tartja 40 percen át!
 6. Az álomrealitás hullámzó, köztes állapot, amiben az idegrendszer újra visszanyeri a változékonyságát és a rugalmasságát. 7. Elindítja vagy visszahozza a tudatos álmodást.
 8. Helyreállítja az alvásciklust, ezzel megszünteti az alvászavart.
 9. Megakadályozza a rémálmokat.

JELENTKEZEM

Olvasd el ezeket is, ha felkészülten szeretnél eljönni az első Álommeditációdra.

VÉLEMÉNYEK GYAKORI KÉRDÉSEK CIKKEK