VÉLEMÉNYEK

K. Erika

Kedves Doktornő, úgy érzem írnom kell. smile hangulatjel A hölgy, aki fogadott, nagyon kedves volt, ám kissé bizonytalanná tett. Ő azt mondta, valahányszor megyek, mindig ugyanez a ,,film” lesz vetítve. Hazajövet újra megkerestem, amit a programokról olvastam, és most is úgy értelmezem, hogy ez a 0-ik program, és ettől felfelé lehet haladni-aminek az ütemét, nem tudom mi szabja meg, de azt gondolom, hogy Önök segítenek ebben is. (tovább…)

V. Éva

Azért örülök, hogy kipróbáltam ezt a lehetőséget, mert az utóbbi időben munkából kifolyólag stresszesen aludtam, éjszaka nyugtalanul, reggel viszont szorongással ébredtem, s ez a reggeli szorongás, még ha nyugodt volt az álmom is, befolyásolta az egész napomat. (tovább…)

F. Olivér

A kiegyensúlyozottság és a nyugalom, az amit leginkább észrevettem magamon így az 5. alkalom után. Ismét előtérbe kerültek az érzéseim, és azok alapján gyakorlatilag tudok menni.  (tovább…)

Sz. Péter

Sikerült annyira ellazulnom, hogy nehéznek érzem a végtagjaimat.

more

Szalai P.

A testvéremmel tegnap együtt voltunk a 3. AM-en, és éjszaka mindketten vagy hatszor felébredtünk, és akkor együtt idéztük fel az álmainkat, és kiderült, hogy ugyanazt álmodtuk! Reggelre már nagyrészt elfelejtettük őket, de legközelebb felírom Annak ellenére, hogy minden álmom után felébredtem éjjel, kipihentem magam reggelre.

more

K. István

Hallókészülékkel végzem az Álom Meditációt. Tökéletesek a technikai eszközök! Az első olyan fejhallgató, ami nem sípol a készülékemtől, így mindent hallok vele.
Már a Bemutató Mozi óta emlékszem az álmaimra. Nagyon élvezem.

more

Sz. Enikő

Tegnap a testvéremmel ugyanazt álmodtuk mindketten. Hihetlen érzésünk volt, mikor reggel felidéztük.

more

K. István

Olyan mélyen voltam közben… Bárcsak minden nap jöhetnék.

more

K. Tibor

Ez tényleg olyan, mintha álmodnék.

more

P. Vera

Ez alkalommal is új élményt nyújtott a meditációs film. A végén a szavak, mintha belém vésődtek volna, éreztem a lüktetésüket. Most tudatosan küzdöttem az elalvás ellen. Nagyon más volt.

more

B. Brigi

A DRC program elkezdése óta egyre jobban emlékszem az éjszakai „mozimra”. Ma éjjel üldözésbe keveredtem. Álmomban gondolkodás nélkül, átmeneti megoldást találva elindultam egy hotel legmagasabb szintjére.  (tovább…)

P. Veronika

Fáradtan jöttem ide. Küzdöttem az elalvás ellen. Most csak maradnék még, és aludnék tovább. Nagyon frontérzékeny vagyok. Két napja fáj a fejem, és ez most elmúlt. Lelkileg is felfrissültem.

more

N. Tamás

Nagyon érdekes dolog történt velem tegnap. Munka után, este, egy román busz belémhajtott. Abban a pillanatban jöttem rá, hogy ez az esemény bevillant nekem reggel. Akkor nem is vettem róla tudomást, de amikor megtörtént, és visszaemlékeztem, nagyon megdöbbentő élmény volt. Az is lehet, hogy álmodtam, és az álmomra emlékeztem vissza…

more

Dr V. Péter

Az alvásom sajnos még nem javult. Számomra ez a program nagyon felkavaró. Várom azt, amikor már lenyugszom és a lényem ellenállás nélkül fogadja be.

more

B. Tamás

Péntekenként szeretek járni, mert így kipihentebben kezdődik a hétvége, és több időt és energiát tudok a szeretteimre fordítani.

more

Dr. V. Péter

Mostanában szinte egyáltalán nem tudok elaludni. Nagyon foglalkoztat egy új projekt, amire éjjel-nappal gondolok. Korábban is nagy gondjaim voltak az alvással, mert nem tudom kikapcsolni az agyam.  (tovább…)

N. Tamás

Mostanában sokkal racionálisabb döntéseket hozok az üzleti életben, nem tudom, hogy ez ennek tudható-e be. Az utóbbi időszakban sok esküvőn voltunk, nyilván ott fogyaszt alkoholt az ember… Az esküvők utáni éjszakán sokkal színesebbek és élményekkel telik az álmaim, és jobban meg is maradnak bennem. De ez a program előtt nem volt így. Fura.

more

F. Veronika

Sokat foglalkoztatnak az otthoni dolgok a családommal. Anyukámnak párkapcsolati problémái vannak, de keveset vagyok otthon, csak telefonon tudunk beszélni, és sokszor azzal a gondolattal, kérdéssel fekszem le, hogy hogyan tudnék neki segíteni. (tovább…)

M. Tamás

Ha ez egy 1.0 változat akkor rendben, de ha ez egy kész dolog, akkor nagyon gyenge. Sokkal többre számítottam. Ha ezt 10 évvel ezelőtt láttam volna, azt mondanám, tök király. A vizuális élmény nagyon gyenge.  (tovább…)

K. Márk

Kellemes volt. Tudatosan nem meditálok sajnos. Azt nem sikerült felmérni, hogy mi az, amit adhat, ahhoz mindenképpen kell még egy-két alkalom. (tovább…)

Dr. V. Péter

Most sikerült nem olvasni a szöveget, hanem egészben érzékelni az egészet. Nagyon nehéz ilyenkor beszélni. Nekem a reggeli ébredés után is pár percbe telik, amire beszélni tudok valakihez. Igaz, ez nem alvás, mégis ahhoz hasonló.

more

P. Vera

A mozi után szeretnék egy medencét, amibe beleugorhatok. Valamint jól esne egy masszázs is. Amikor már nem éreztem a fizikai testemet, és lebegtem mint a víz, felerősödtek az aktuális problémáim és olyan volt, mintha tudatosan fel tudnám oldani a blokkokat, és a fizikai testemből, mintha kiszivárogna a fájdalom. Teljesen mást adott, mint az első mozi, olyan volt, mintha még sosem láttam volna. Újra és mélyebben értelmeztem, mint eddig.

more

N. Tamás

Most úgy éreztem, hogy inkább már mennék. Nem kell sietnem sehova, mégis ilyen érzésem volt. Most éberebb voltam végig.

more

V. Győző Tamás

A sok kép nem volt jó érzés. Viszont nagyon jó dolognak tartom. Úgy gondolom, ez egy olyan dolog, amivel az emberek többre lehetnek képesek.

more

P. Vera

Én kipróbáltam, és azóta csinálom!:-) Még csak a második mozin voltam tegnap,….de ami történik Velem, az mintha nem a Valóság lenne, annyira újszerű tudatállapotba kerültem tőle, mintha saját magam Szuperhősévé váltam volna.:-P Szinte egy varázsütésre …hihetetlen!  (tovább…)

Dr. V. Mária

Rendkívül manipulatív. Bizonyára megfelel a céljának. Nagyon fura volt. Álmosnak érzem most magam, fáradt vagyok.

more

P. Larina

Néha izomlázzal ébredek, vagy fejfájással. Néha fáradtabban ébredek, pont amikor többet alszom. Az álmaim vagy nagyon pozitívak vagy nagyon negatívak. (tovább…)

B. Brigi

Minden alkalommal felszabadul bennem valami.

more

B. Attila

Nagyon durva volt. Elsőre ébren tudtam maradni. Azt figyeltem meg, hogy idegrángások voltak a kezemben.

more

P. Veronika

Teljesen elvesztettem a testemmel a kapcsolatot. A tudatom eggyé vált a mindenséggel. Úgy érzem, hogy többet pihentem, mint egész éjszaka. (tovább…)

I. Gábor

Nagyon tetszett a mozi, teljesen ellazultam, a végén alig tudtam megmozdítani az ujjaimat. Viszont volt egy negatív élményem is. A vízről szóló résznél előjöttek régi emlékeim.  (tovább…)

F. Veronika

A héten másodszor álmodtam utazással, ahol rengeteg új emberrel találkoztam, és reggel olyan feltöltődve keltem fel, mint aki valóban elrepült pár napra egy egzotikus helyre. Álmomban állítólag angolul is motyogtam valamit, úgyhogy imserkedtem a külföldiekkel Ezt követően a munkám során több külföldivel is kellett beszélgetnem. Úgy éreztem magam, mintha folytatnám az álombeli utazást a munkám közben.

more

I. Gábor

Hihetetlen, de már a Bemutató Mozi hatással volt rám. Alig hittem el, de aznap úgy éreztem, hogy mélyebben alszom. Szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban, de az hatott rám. Eddig még nem történt velem ilyesmi, de álmodnom is sikerült. Nem emlékeztem, hogy mit álmodtam, de hatással volt rám, és jókedvűen ébredtem. Alig várom, hogy milyen hatással lesz rám az AM.

more

P. Emese

Bezártságot éreztem. Maguk az álomképek, és ahogy én látok álmomban nem összeegyeztethetők. Ez a fajta kepi világ egy idő után nagyon zavaró volt. Az üzenet sokkal jobban átjött. Erre az üzenetre mindenkinek szüksége van.

more

B. Brigi

Azlrt sírok mert nagyon boldog vagyok, olyan szép dolgot láttam, amiért a hála érzése öntött el. Rájöttem, hogy milyen szép életem van. Az álommeditáció is segít abban ,hogy nyitott legyek. Nagyon jó érzés a meditációban amikor eggyé válok a vízzel. Teljesen felszabadultam.

more

B. Gergely

Sziasztok, Nekem nagyon tetszik. Erőt és nyugalmat adott a hétköznapi hajtásban.

more

N. Tamás

Eddig háromszor voltam, és azt vettem észre, hogy végre elkezdtem vizualizálni a dolgokat. Ez az agykontrollal sem sikerült eddig, ha olvastam egy könyvet, belealudtam. Most már el is képzelem, amiről olvasok.

more

Cs. Richárd

Nagyon szeretek ide járni. Szinte minden álmomra emlékszem, mióta ide járok, és érzem, hogy úgy történnek velem az események a mindennapokban is. Vannak összekapcsolható események. Volt egy olyan éjszaka is, amikor úgy éreztem, hogy az elalvásom pillanatától az ébredésig álmodtam, és szinte minden álomra emlékeztem. Nagyon sok volt. Azon a napon kétszer annyi ember volt a kávézómban, és fele annyira sem fáradtam el.

more

D. Anita

Nagyon jól éreztem magam, szabadnak, természetesnek éreztem… erre vágytam. Ezt szeretném erősíteni a programmal is, így a sok alkalmasat választom. Ez lesz a 40-es születésnapi ajándékom magamnak.

more

Dr. V. Péter

Nagyon különleges élmény volt. Nekem nagyon durva alvászavaraim vannak, komoly szereket is szedtem már rá. Nagyon nehezen alszom el, úgy érzem, hiányzik az agyamból a ,,kapcsoló” az alvás beindításához. Bármennyire fáradt is vagyok, megoldásokat keresek, nem kapcsol ki az agyam. Amennyiben nekem ebben segít a program, nagyon boldog leszek.

more

K. Péter

Ez egy hatásvadász, nagyot mondó videó volt, nem tudtam meg, hogy mit kaphatok egy tréning során, nem tudom mire számíthatok.

more

Sz. János

A Bemutató videó hatásvadász volt. Nem változott bennem meg tőle semmi, túl rövid volt ahhoz.

more

V. Dolores

Nagyon különleges érzés volt, a hideg is kirázott a végén. Nagyon tetszett.
Fel is hívom a barátnőmet, hogy jöjjön ő is. Ő is hallott már róla, az instára mindenki ezt posztolja.

more

F. Veronika

A héten újra moziztam, és az aznap olvasott tanulmányokat éjszaka gyakorlati úton megálmodtam. Sikerélménnyel ébredtem.

more

Sz. Zoltán

Olyan volt, mint egy nyaralásból hazajönni..

more

V. Csilla

Korábban minden éjszaka felkeltem arra, hogy szomjas vagyok, és ki kell menjek a mosdóba. Most reggelente felébredek, és ott van a tele pohár, érintetlenül.

more

F. Veronika

Régen órák hosszát forgolódtam az ágyban, mire el tudtam aludni. Nem néztem meg a telefonomon az órát, mert féltem, hogy már megint éjszaka van, és én még mindig nem alszom. Én nem vettem most észre ezt a változást, de aki mellettem alszik, igen! Ahogy letszem a fejem, alszom. (tovább…)

B. Réka

Az első álommeditációra nagyon fáradtan ültem be, nagy részét végigaludtam. Nagy meglepetésemre még így is változást hozott. Elmúltak a rémálmaim, sokkal kellemesebb álmaim voltak, és jól emlékeztem rájuk. Ma – egy hét után – azonban újra rémálomra ébredtem. Ezalatt az idő alatt nem vettem részt álommeditáción.

more

H. Judit

Nagyon érdekes érzés volt számomra, ahogy megjelentek a videóban a pozitív és negatív képek is. Így szimbolizálta számomra az élet egységét, ahogy jó és rossz váltja egymást. Eszembe jutottak saját negatív élményeim, de nem volt rossz érzés.  (tovább…)

B. Brigitta

Már a bemutató mozi is hatással volt rám, jobban emlékeztem az álmaimra, és jobban érzem a teremtő erőt. (A dolgaimat, melyeket szeptembertől nem tudtam eladni a jófogáson, most egy nap alatt eladtam.) Az álom meditáció is csodálatos érzés volt.  (tovább…)