J. Andrea

A mostani meditáció hű de jó volt. Hullámoztam az ébrenlét és az elalvás között. Nem aludtam el. Érdekes állapot volt. Ami pedig új, hogy korábban kívánom a lefekvést. Már 10 óra körül aludni szeretnék, és le is fekszem. Viszont ma éjjel fordult először velem elő az, hogy este 10 óra körültől reggelig aludtam. Többször fennvoltam ugyan, de mindig azonnal visszaaludtam. Nem kellett olvasnom, neteznem, gondolkodnom, hanem azonnal el tudtam aludni. Ilyen évek óta nem volt.
Igazad volt az elején, hogy mindig másmilyen lesz. Most tudtam a legjobban felfogni a szöveget is. Az egész belémjött. Hú, de jó.
Most hétvégén végig dolgoztam. 40 embert irányítottam, és nagyon fárasztó volt. Legalábbis eddig ülve elaludtam a széken, és telenyomtam magam élénkítő szerekkel. De most nem volt szükségem rá. Maradt az 1 kávé hobbiból, és a munkát is nagyon jól bírtam. Nem voltam fáradt, nem voltam álmos. Az éjszakáim is nyugodtak, nincsenek ébrentöltött óráim. Jól vagyok!
Alig vártam, hogy újra legyenek álmaim, erre ma megkaptam egy olyat, ami teljesen felzaklatott. Tökéletesen élethű volt, és egy az egyben a valóság jelent meg az álmomban, egy most aktuális komoly probléma. Még most is hallom a hangomon, hogy mennyire felzaklat, de közben azt érzem, hogy nincs mögötte testi tünet. Máskor ilyen esetben olyan érzés volt, mintha ráülnének a mellkasomra, folytogatnák a torkomat. De most semmi. Belül teljesen nyugodt vagyok. És ez nem először fordul elő velem. Amióta idejárok, többször felismertem már ezt a változást. Azaz a testemen kívül marad a stressz, nyugodt maradok.
Érdekes az is, hogy ebből az álmomból a macskám ébresztett fel, aki éppen a laptopom billentyűzetén élesítette a karmait, és kikaparta az “O” betűt, és éppen a “P” betűn dolgozott. “OP”. (Operátor) Most pedig éppen azon gondolkodtam, hogy kezembe kell vennem az irányítást, nem hagyhatom, hogy más rezgése így hassom rám.
A másik, ami elég komoly változás, hogy ezelőtt nem tudtam szemüveg nélkül olvasni, most pedig már egy hete nem vettem elő olvasáshoz. (Az SMS-t, a maileket sem láttam már a telefonomon.) Jobban látok! Mindent el tudok olvasni!
A hétköznapjaimban is elszaporodtak a véletlenek. Előre megérzem, hogy ki fog hívni, vagy kivel futok össze, véletlenül.

J. Andrea , Client