Böjte Balázs

Nem tudok olyat mondani az életemből, ami akkora megnyugvással tölt el, mint most ez a meditáció. Még sose tapasztaltam olyat, hogy a testemet nem érzem.

És most megtörtént. Megszűnt minden testi érzetem, csak a tudatom maradt. Végigjártam a körutat és azt az utcát, ahol jöttem hozzátok, és még a levegőt is éreztem. Mindent fölülről láttam, mintha repülnék.

Kedves Zsuzsa,
Nem felejtem el sose azt a kérdésedet, amit a múltkor tettél fel, azaz “Miért akarsz Gattyán György lenni, ha te Böjte Balázs vagy?” 
Ez a kérdés sok mindent megváltoztatott bennem, más irányba fordított, más dolgok váltak fontossá.
Hihetetlen ez az álommozi!

Biztos vagyok benne, hogy önmagában is célbajuttat, de az utána következő beszélgetések veled sokkal jobban megláttatják velem, helyrerakják bennem a dolgokat.
Már az 1. alkalom után elkezdtem emlékezni az álmaimra, és egyre többet álmodtam.

Éreztem, hogy most kéne jönnöm, többször egymás után, de a távolság nem engedte. Egy kis idő után pedig visszaálltak a dolgok a korábbi helyzetbe. Most is annyira jönnék még, de vissza kell utazzak Németországba, ahol most élek.

De ha jövőre hazaköltözünk, a feleségemet és édesanyámat is elhozom ide. Meg kell tapasztalják ők is azt, amit itt létrehoztatok.
Még csak másodjára jöttem el, de olyan érzés itt lenni, mintha már 5 éve idejárnék. Azt tapasztalom, hogy itt nem kapok konkrét választ a kérdéseimre. És ez lehet, hogy így jó, mert különben már nem a saját életemet élném.

Sokkal többet kapok itt egy válasznál. A képességet kapom meg arra, hogy megválaszoljam magamnak a kérdéseimet.

Böjte Balázs , Client