Gondolkodtál már ezeken a kérdéseken?

Mi az álomvalóság?
Mi a tudatos álmodás?
Mi a meditáció?

Talán túl sokat. Talán még nem.
Most kész választ kapsz a kérdéseidre és ami rendkívüli,

A VALÓSÁGBAN KAPSZ TUDÁST AZ ÁLMODÁSRÓL!

Valóságosat fogsz álmodni.

Csupán az ébrenlétből túl keveset tudsz meg
magadról és a képességeidről.

MÉG NEM TUDOD, KI VAGY!

A teljesség megszerzésének a kulcsa
az ébrenLÉT és az álomLÉT összekapcsolása.

MÉG NEM TUDOD, MIRE VAGY KÉPES!

Az agy képes az álomfantáziában olyat tanulni, amit ébren nem tud.

EZ A MEGOLDÁS!

A jövőt meg kell álmodni.

A Tiédet is!

A TUDATOS ÁLMODÁS ÚTJA ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG!

A valódi álmodás különleges, DE átadható.
Az életed szerencséje megfordul.

Te fordítod meg!

A DRC nem csupán a te személyi mozid. Az alvás közbeni és különösen az álombeli reakcióid a biokibernetika segítségével válhatnak számodra a legizgalmasabb belső utazássá.
Az idegrendszer képes a korlátlanul szabad álomfantáziában olyasmit tanulni, amire ébren lehetősége sincs.
Csupán az ébrenléteidből sokkal kevesebbet tudsz meg magadról, mint ami valójában vagy. A teljességed megszerzésének a kulcsa az ébrenlét és az álomlét tudatos összekapcsolása.

A DRC tréningek utat nyitnak az álmodásban rejlő lehetőségek kiaknázására. Játszva felépülhet az új világod, amiben a lehetetlen fogalma gyökeresen megváltozik.

Mire számíthatsz?

A DRC a stresszel terhelt alvási periódusokat újra normalizálja. Kezdetben az a cél, hogy megtanuld a nem tudatos, erőgyűjtő alvást. A nem tudatos önvezérlés egy automácia, amit újra vissza kell szerezni, a rendszert helyre kell állítani. Ehhez a speciális kezdőprogramot, az Álom meditációt kell elegendő alkalommal megismételni.

A tudatos önvezérlés elsajátításával teheted magadat különlegessé. Minden álmod újabb esélyt adhat, ami gazdagabbá, szerencsésebbé és erősebbé tehet. Amit szeretnél, az történik meg álmodban és ezzel ébrenlétedre is hatással leszel.

A DRC egyik tudományos titka az idegrendszer paraszimpatikus és szimpatikus tónusára ható szabályozás. Mindkét részt hatékonyan és egyidőben regenerálja és fiziológiásan optimális szintre emeli. Ezzel aktivizálja az energiatartalékok felhalmozását.

(Eredmények bővebben)

Mi a Dream Reality?

Az Álom és a Valóság tudatos összekapcsolása folyamatosan építi az életpályádat. Az álomban elkezdett eseményt ébren folytatod és amit ébren kezdtél el, azt álmodban továbbéled.

Teljes láncolatok alakulhatnak ki. Így nincsen időveszteség az értelmetlenül telt vagy felejtés miatt elveszett álmok miatt. A gyakorlottságod fogja meghatározni, hogy mennyivel élvezetesebb életet építesz magadnak.

Hogyan tudok sikeresebb lenni a DRC-vel?

Meg kell tanulnod másképpen álmodni. Ha valamid hiányzik a sikerhez, az a DRC-vel felépülhet. Gyorsabb és pontosabb leszel általa. Ha már van célod, akkor az utadat és az alkalmasságodat segíti.

Cél nélkül az élet gyorsan elszáll. A céltalanságot és a bizonytalanságot gyorsan meg kell oldanod. Ebben segít neked a célzott program.

Hogyan fog segíteni a program az otthoni alvásban?

A program egyik célja, hogy az otthoni alvás is rendeződjön. Ennek megfelelő feladatokat végeztetünk el az aggyal a látáson és a halláson keresztül.

Az alvás kényelme és helyes funkciója helyreáll. A kipihentség pedig semmihez sem foghatóan élvezetes, ha dúskálsz a belső energiádban.

Hogyan tudom leküzdeni a napközbeni álmosságot?

Alapvetően fontos, hogy a szervezeted regenerálódjon és feltöltődjön. Az idegrendszered megzavart és elégtelenné vált működéseit egészséges cirkadián ritmussá alakítjuk át.

A kellő idejű és mélységű aktív és passzív szakok utáni friss ébredés és az intenzívebb nappali élet fokozatosan alakul ki. A közérzeted és a hangulatod teljesen megváltozhat.

Mit fogok érezni a program során?

Segíteni fogunk neked és ellátunk tanácsainkkal. Csak kellemes dolgok fognak történni veled és biztosíthatunk, hogy nem maradsz új élmények nélkül. Nálunk feltöltődsz és jól érezheted magadat.

Időnként a belső változások leterhelhetnek és átmenetileg fáradt lehetsz. Ilyenkor több vizet fogyassz és ha teheted, korábban aludj el. Előfordulhat az is, hogy korábban pattansz ki az ágyból, mert hatékonyabban kezdesz aludni.

Hogyan fogom tudni, hogy megfelelően haladok-e?

Minden előrehaladás megfelelő. Eleinte az összes változás csak annyit jelez, hogy sikerült elmozdulnod és ez nagyon jó. Hamarosan egyre jobban kezded majd összerakni a benned zajló összefüggéseket, mint egy kirakós játék darabkáit.

Minden belső változás rejtetten indul növekedésnek. Amint eléri az érzékelhetőség határát, tudomást szerzel róla. Amikor pedig tovább nő és a darabkák összefolynak, akkor világossá válik, hogy új utakon jársz.

Milyen garanciát kaphatok?

A DRC maradandó fejlődést eredményező, forradalmian új, automatizált oktatás. Az oktatás garanciája maga a tanulni vágyó céltudatossága és szorgalma, aki a saját maga iránt érzett felelőssége tudatában vállalja a részvételt a programban.

Az automatizált programokra jellemző a jó kidolgozottság, de a személyes tanári vezetést egy program sem képes pótolni.

Az első időszakban könnyen tanuló kezdők minden oktatási rendszerben nagyobb veszélyben vannak, mint azok, akik több nehézséggel küzdenek. Ezeket a tapasztalatokat a DRC felhasználta és segíti mindkét rizikócsoport haladását. Kiküszöböli a csapdákat a nem tudatos tanulási programjával. Így a kezdők számára jelentősen lecsökkenti a tanulói hibalehetőségeket.

A DRC VÁRHATÓ ÉLETTANI HATÁSAI

 • az alvási és az ébrenléti idegrendszeri működéseket egyaránt tökéletesíti
 • mély hatású kipihentséget, gyors felfrissülést, kiváló közérzetet ad
 • vegetatív idegrendszeri tartalékokat épít fel hosszabb távra
 • intenzív, élménydús átélést, színes, kellemes félálom állapotokat hoz létre, melyek egyre emlékezetesebbek és erősen
  pozitív hatásúak
 • egyre valósabb, részletdúsabb, intenzívebb élményeket, egyre jobb visszaemlékezéssel érnek el a felhasználók az éjszakai
  alváskor is
 • haladók képesekké válnak tudatosan álmodni és feladatokat megoldani, melyeket ébren tűztek ki maguk elé
 • a haladó szinteken képessé tesz álomtervek megvalósítására, melyek az ébrenlétbe teljesen kidolgozott formában vihetők
  át az emlékezéssel
 • a kreativitást fokozza, a fantáziát és a memóriát fejleszti
 • az agyi vérkeringést serkenti, az artériák falát lazítja, a szövetek ellátottságát fokozza, ezzel a szervek vezérlése
  és keringése javul, ami teljesebb kipihentséget és a betegségekből gyorsabb felépülést ad
 • elősegíti a vegetatív idegrendszer szimpatikus és paraszimpatikus tónusának nagy váltásait, azaz a két tónus közötti
  napi átugrást (ha ez elégtelen, akkor nappal fáradtság, álmatagság, éjszaka viszont felületes alvás és sokszori felébredés
  jellemző)
 • az alkalmazás során elsajátítható a tervezett, időzített alvás, avagy önaltatás – amikor lehet, akkor kell gyorsan, mélyen
  aludni és időben, kipihenten ébredni
 • fejleszti a tudatos köztes vagy félálom állapotokat, melyek fontosak a frissen tanultak hosszú távú memóriába épüléséhez
 • biztosabb vizsga sikerek, sport sikerek, kevesebb vizsgadrukk, nagyobb önbizalom (emlékszem, hogy egész éjjel álmomban
  csináltam és megtanultam)
 • a vegetatív zavarok enyhe formáit rövid időn belül rendezi, ennél súlyosabb stádiumait enyhíti, mert a zavarok nagyrészt
  idegi eredetű keringészavarra vezethetők vissza ( stressz ulcus, migrén, gerinc melletti izom spazmus és idegbecsípődés,
  emésztési-felszívódási zavarok, infarktusok, szöveti gyulladásra hajlam, női havi ciklus zavarai, depresszív
  állapotok, stb.)
 • egyes kórfolyamatok és elégtelenségek visszafordítása és a teljes remissziója gyógykezelésének, gyógyszerelésének
  hatását, azok szervezetben való hasznosulását fokozza
 • az alvási periódusokat megváltoztatja, optimalizálja, illetve az élethelyzetekhez alkalmazkodóbbá teszi (A szervezet
  álomban is reagál a környezetre, és a megváltozott ébrenléti élet is gyorsabban, sikeresebben van hatással az
  alvásra, ami segíti a szervezet adaptációját az ébrenlét folytatására a megváltozott körülmények között. A lassult
  reakciók, a csökkent adaptáció túl sok időveszteséget okoz főleg a rossz alváskor, ami a túlélést vagy az egészséges
  életet alultámogatja.)