Dream Reality Cinema Cikkek

Dr. Tóth Emese: Az álmok új reneszánsza – visszaszámlálás egy alternatív jövőbe

0

Először a gyerekkor múlik el, aztán a fiatalság, végül elfelejtjük az álmokat… – Nem kell így legyen!

A biorobot életmód a “civilizált”, konformista élet alternatív megnevezése. Jelentése szerint egy olyan élet, amiben a napi ismétlődések jellemzőek. Még a hibák is csak megismétlődnek. Túl kevés a megújulás és a regeneráció. Velejárói az unalom, a rosszkedvűség, a kimerültség és a félelem. Félelem legfőképpen a változásoktól és a kihívásoktól.

A fejlődésképtelen biorobot életmód ellen védeni kell az életünket. Új tanulással, új ismerkedéssel, új utazásokkal edzeni és fejleszteni magunkat. Nagyon sok változással kell védekezni minden nap, és éjjel. Minden korban, minden korabeli spirituális iskolában igy kűzdöttek tanítványaikkak együtt a mesterek, a guruk, a varázslók, a jógik, a szent tanítók. (tovább…)

Instrukciók a helyes álommeditáláshoz

0

A DRC Álommmeditáció egy biokibernetikus program, ami eljuttathat az álomrealitásba, a te saját realitásodba. Itt semmi sem lesz virtuális, mert a saját reális világodban fogod tapasztalni a vadonat új eredményeket. Mi akik DRC-zünk segítünk neked, hogy kihasználhasd ennek a hihetetlenül gazdag forrásnak, saját magadnak a kiaknázását. Összeszedtük, hogy mit kell tudnod és miért érdemes felkészülten lépned a Klubba.

Következzen a DRC Álommeditáció “10 parancsolata”, amit könnyen be lehet tartani és benne a példák, amik személyesebbé és érthetőbbé teszik.

  1. Ne meditálj, ne koncentrálj, ne adj magadnak feladatokat.

 (tovább…)

Dr. Tóth Emese: Virtuális realitás vs. álomrealitás

0

Létezik modern filmes technika, van már virtuális realitás technika, és most megérkezett az álomvalóság technika is. De kezdjük először az álmokkal.

Hol születnek bennünk az álmok?

A mai tudásunk szerint az álmok is velünk születnek. Nem csak az emlékeinkben vagy csupán az agyunkban. Álmunkban zajlik a teljes életünk egyik párja, ébren pedig a másik. Álomélete ugyanis mindenkinek van, ugyanúgy mint ébrenléti élete. Életünk e két része egymással összekapcsolódva létezik, mint egy sziámi ikerpár. Még azoknak is van ilyen ikerpár élete, akik egyáltalán nem emlékeznek az álmaikra. Mindannyiunknak van tehát saját, egyedi ébrenléti valósága és álomvalósága is.

Mi a virtuális realitás?

Mesterséges valóság, digitális realitás, virtuális valóság neveken vált ismertté.  (tovább…)

Dr. Tóth Emese: A választás mindig a tiéd

0

A legjobb módszer, hogy kipihend magadat és az életed is megújuljon, az ÁLOMMEDITÁCIÓ. A stabilitást keresed például? Az életed akkor kerülhet egyensúlyba, ha egy pörgő kerékhez hasonló. Hogyan képzelheted el ezt a saját életedben? Ez a pörgő kerék folyton előrehalad az időben és a szüntelen megváltozó életet szimbolizálja.

 (tovább…)

Dr. Tóth Emese: Közös a célunk – Beköszöntő

0

A vélemények előrevisznek és tanítanak

A Dream Reality Cinema egyik fejlesztőjeként és ennek a blognak az írójaként üdvözöllek Benneteket. Rólam röviden annyit, hogy orvos vagyok. Eredetileg kórboncnok gyakornokként dolgoztam, amit a mai napig fel tudok használni. Jó rálátást adott és jó tanároktól tanulhattam. Köszönet érte. Aztán évekig vezettem egy sikeres gyakorlati orvosszexológai rendelést, saját találmányomat az Orgazmus Service-t, és az EOS azaz Expert-Operator System -magyarországi iskolájának tanulóit és trénereit is. Társam Lengyel Sándor, a DRC feltalálója és az EOS INSTITUTE vezetője. A komplex rendszerek építése és a kibernetika oldaláról közelítette meg az álmodással való fejlődés témáját. Mindketten rengeteg sikert köszönhetünk annak, hogy tudatosan álmodunk, sőt ébren is “álmodunk”, és a tanításainkban, sőt az orvosi kezeléseimben is alkalmaztam ezt a tudást. Los Angelesben élünk és dolgozunk. Budapesten egyelőre egyetlen DRC központot tartunk fent. (tovább…)

Dr. Tóth Emese: Mi a különbség a klasszikus meditáció és a DRC Álom Meditáció mozi között?

0

A klasszikusnak nevezhető meditációk nagyon sokfélék. Egy egész életen át lehet újabbakat elkezdeni és tanulmányozni, tekintve hogy a komolyabb megismerésük egyenként is éveket, évtizedeket vehet igénybe. A köztük lévő különbség legalább akkora, mint két sportág között: aki jó úszó, az még nem lesz jó futó is, ha nem csinálja ezt is, azt is. (tovább…)

Dr. Tóth Emese: Álmaink visznek a jövőbe?

0

Mi köze van az álmoknak a jövőnkhöz? Lehetséges a jövő megálmodása? Lehet valóságos alapja az álmainknak?

Az álmodáshoz agyunk olyan működései kötődnek, amik a jövőnkre is hatással lehetnek. A világból szerzett élményeinket az álmokon keresztül táplálhatjuk be maradandóan az agyba és így a személyes életünk részévé válhatnak. De be is avatkozhatunk a jövőnk jobbítása érdekében az álmainkon keresztül, mégpedig teljesen tudatosan. Ezt a tudatosságot nevezik éberségnek is. Ilyenkor belülről lehet hatni kifelé, az elképzelések szerint lehet megváltoztatni akár a külvilágunkat is. Az élet egyedi átformálása ezek szerint egy lehetséges járt vagy járható út lenne? (tovább…)

Beszélgetés az álmodásról, az álmok megvalósításáról és a Dream Reality Cinema találmányról

0

Kreatív beszélgetőpartnerek:

Lengyel Sándor, a DRC megalkotója

Dr. Váczi Péter, aneszteziológus orvos

Péter: Engem mindig érdekelt ez a téma. Próbáltam tájékozódni róla könyvekből és filmekből. Régen ugyanis megtörtént velem, hogy egy héten át tudatosan álmodtam. Akkor persze még nem tudtam, hogy mi az. Annyira elbűvöltek az álmaim, hogy alig vártam a következő alvást, a folytatást. Aztán ahogy elkezdődött, ugyanolyan hirtelen abbamaradt. Azóta is fáj a szivem érte, de már nem folytatódott. Ellenben komoly alvászavaraim voltak és most is problémás, hogy kipihenjem magam. Hogyan jött a gondolat, hogy megcsináld ezt a mozit? Honnan hallottál, vagy olvastál róla előzőleg? Esetleg írtál erről olyan tanulmányt, amit én is elolvashatnék? Az nagyon jó lenne, hogy jobban megérthessem. (tovább…)

Dr. Tóth Emese: Hogyan jönnek létre a szokásos és a lucid álmok?

0

Miért vannak egyáltalán szokványos és miért vannak lucid álmok? Hogyan legyünk lucidok avagy tudatos álmodók? (tovább…)

Dr. Tóth Emese: A DRC eredetének rövid története

0

A DRC alkotói 25 éven át gyűjtötték a tapasztalatokat, amikből végül ezt a nagyszerű álommozit készítették. Több ezer férfi és nő tapasztalta a csodákat, amik velük történtek egy-egy adott eseményen, szemináriumon, kezeléseken. És még a mai napig is – 10-20 év távlatában – élvezik az áldásos hatást. Mi volt az és hogyan lett belőle a mostani DRC? (tovább…)

Dr. Tóth Emese: Álommeditációval elérhető tudatosság

0

Szinte mindenkinek volt az életében – legalább egyszer – tudatos álma. Onnan ismerhető fel, hogy egész életre ható, intenzív élményt hagy maga után, amit soha sem tudnak elfelejteni. Óriási különbség van ugyanis a valódi tudatos álmok és a szokványos, felszínes értelmű álmok között. (tovább…)