0

A vélemények előrevisznek és tanítanak

A Dream Reality Cinema egyik fejlesztőjeként és ennek a blognak az írójaként üdvözöllek Benneteket. Rólam röviden annyit, hogy orvos vagyok. Eredetileg kórboncnok gyakornokként dolgoztam, amit a mai napig fel tudok használni. Jó rálátást adott és jó tanároktól tanulhattam. Köszönet érte. Aztán évekig vezettem egy sikeres gyakorlati orvosszexológai rendelést, saját találmányomat az Orgazmus Service-t, és az EOS azaz Expert-Operator System -magyarországi iskolájának tanulóit és trénereit is. Társam Lengyel Sándor, a DRC feltalálója és az EOS INSTITUTE vezetője. A komplex rendszerek építése és a kibernetika oldaláról közelítette meg az álmodással való fejlődés témáját. Mindketten rengeteg sikert köszönhetünk annak, hogy tudatosan álmodunk, sőt ébren is “álmodunk”, és a tanításainkban, sőt az orvosi kezeléseimben is alkalmaztam ezt a tudást. Los Angelesben élünk és dolgozunk. Budapesten egyelőre egyetlen DRC központot tartunk fent.

Mégcsak pár hónappal ezelőtt tártuk elétek a DRC-t, de a budapesti helyszínen egyre élénkebb forgalom figyelhető meg. Levélben és a posztok kommentjeiben is jelentős figyelmet kezdünk kapni tőletek. Segítőkész észrevételeket is küldtetek nekünk. Látjuk és nagy örömünkre szolgál, hogy milyen sokan reagáltok az újdonságra és készültök hozzánk. Izgalommal kérdezitek, hogy mit lehet nálunk látni, megszerezni. Visszahozható-e, ami már elveszett? El lehet-e jutni általunk eddig még nem tapasztalt messzeségekbe. Vagy éppen visszaszerezni a korábban általatok már tapasztalt valós álmodásokat.

A budapesti DRC

A budapesti DRC, álmaink szentélye

Akik pedig rendszeresen járnak hozzánk, és minden héten leadják a voksukat mellettünk – szóban és írásban is – izgalmas tapasztalatokról számolnak be. Ezeket mostmár olvashatjátok ti is a weboldalunk vélemények rovatában. Azt is, ha éppen nem tetszett valakinek valamink. Érdekes és hasznos információk ezek, és arra biztatunk mindenkit, hogy tegyétek ezt ti is. Osszátok meg velünk a véleményeteket, a kérdéseiteket, az új élményeiteket, a sikereiteket és a valóságos álmaitokat továbbra is a weboldalon vagy a fb-on keresztül. Minden bioradarunk vevő rátok.

Hogy mi mindenről esik szó egy ilyen levelezésben, amit tőletek kapunk? Idővel megtudjátok. Engem módfelett inspirál, hogy segíteni tudok és jó kérdesekre válaszolhatok. Ezt a levelet most megmutatom nektek is. Ebben a formájában a leginformatívabb, azt hiszem, mivel nektek is lehetnek hasonló kérdéseitek.

Kérdező: Látom a program menetét a weboldalon, szeretnék jönni. Viszont érdekel és végtelen örömömre szolgálna, hogy egyedi programon lehessen részt venni. ,,Gyakorlott” tudatos álmodó vagyok, azaz voltam, mert sajnos már nincs lehetőségem, időm a technikát gyakorolni. Olvastam ma a blog bejegyzést, ahol Péter interjúvolta Sándort. Jól értettem, hogy ezzel a technikával, képes leszek, könnyebben elérni a tudatos álmodást a későbbiekben, az önök segítsége nélkül is? Tapasztaltam, mire vagyok képes ezzel a technikával.

Dr. Tóth Emese: A program egyedi. A tudatos álmodásban is tovább tudsz fejlődni vele. Olyanoknál is megjelenik ez, akik erről eddig nem is álmodhattak, nem is hallhattak a létezéséről. Manapság is a legtrendibb, ha valamiben megjelenik a szuper érzékelés, és más szuper képességek, vagy a science fiction elemei. Filmek, könyvek válnak bestsellerré tőle jó sztorikkal, de szimpla sztorikkal is. Nem nevezzük ugyan trendinek, inkább tiszteletre méltónak tartható, amikor az ősi tudományokat manapság műveljük, melyekkel hasonlókat lehet elsajátítani. Egy másik, nem hétköznapi valóságról van szó itt is, ott is. És ez nem csupán érdekes vagy divatos, hanem sokak szerint szükséges. Szinte mindenki szeretne különleges, egyedi életet élni. És ha sikerült elérni, akkor tapsztalható, hogy mire vagyunk még képesek a hétköznapi életünkön túl. Lényegében bármire. Bizony ezt tapasztaljuk.

2015-02-12_drc_images_IMG_2008_retus_elso_mozizas_940

A próbabaként robotoló hétköznapi életünk meg sem közelítheti a DRC mozizó életét

Kérdező: A hölgy, aki fogadott a DRC-ben, nagyon kedves volt, ám kissé bizonytalanná tett. Ő azt mondta, valahányszor megyek, mindig ugyanez a ,,film” lesz lejátszva. Hazajövet újra megkerestem, amit a programokról olvastam, és most is úgy értelmezem, hogy ez a 0-ik program, és ettől felfelé lehet haladni-aminek az ütemét, nem tudom mi szabja meg, de azt gondolom, hogy segítetek ebben is. Jól értelmezem, hogy pl. x-ik alkalomkor, már nem ugyanez a meditáció lesz?

Dr. Tóth Emese: Az Álommeditáció program azért ismétlődik ugyanazzal a filmmel, mert a meditációkat a továbbfejlődéshez csupán ismételgetni kell, változatlanul. Nem csupán tudást tartalmaz, hanem a hatása miatt érdemes rendszeresen használni. Nem szabad változtatni rajta, mert egy pontos cél elérésére alkották meg őket éppen ilyenre. Mindig újat fog adni így is, és hamarosan visszahozza a tudatos és kreatív álmodás lehetőségét is. Az otthoni alváskor lehet várni ezeket a “csodákat”, nem közvetlenül a mozizás után. A későbbiekben pedig már ébren is teljes átalakulást szoktak tapasztalni. Ahhoz viszont már egy jóval tisztább agy kell, mint a hétköznapi zűrös.

Lesznek újabb DRC programok is a továbbfejlődéshez, amik tartalma és célja is változó. Sokféle lesz még. Ezek sem adnak át mindent elsőre, érdemes lesz ismételgetni. Az Álommeditációt pedig mindig érdemes lesz folytatni, érdemes lesz időnként beiktatni az újabb programok közé is, mint “agytisztítót”. Ez a fő funkciója a meditációknak.

Nincs szabály, hogy mennyi Álommeditációt kell a többi program előtt csinálnod, egyelőre viszont a többi program még nem áll rendelkezésre Magyarországon. Ettől azonban nem fog senki lemaradni vagy stagnálni. A hónapok óta rendszeresen álommeditálóknak folyamatosan vannak újabb, egyre távolabbra vivő sikerei. Van bőven mit tisztogatni az eddigi élet lerakódásaiból bármelyikünknek. Nem is lehet ezen csodálkozni.

Kérdező: Most a “közbeni” tapasztalatomról szeretnék írni. Tartottam tőle, hogy idegen hang fog hozzám beszélni a program filmjeiben, amivel kevés jó tapasztalatom volt eddig, de szerencsére itt rendben volt ez is.

Bevallom az első néhány szót elolvastam, mégsem mindegy, mi épül be… De aztán e nélkül is sikerült követnem a meditációt, lépésről-lépésre. Valószínű, hogy ezután éjszaka egy teljesen egyszerű álmom volt. Mégis érdekes volt benne, én legalábbis nem emlékszem arra, hogy valaha is előre feltételeztem egy várható eseményt az álmomban. Viszont most éppen ez történt meg velem.

Dr. Tóth Emese: Már sikerült hasonló eredményeket elérnünk másoknál is, és ez mégcsak az Álommeditáció program, ami nem is célzott erre. Valós eseményeket is meg lehet álmodni előre, és valószínűleg ez történt meg egyik álommeditáló vendégünkkel is. Eddig nem is emlékezett rá, hogy álmodik-e egyáltalán, most azonban teleálmodja a párnáját és rövid idő alatt jutott el egy hasonlóan rendkívüli tapasztalathoz. Erről is olvashatsz a DRC Vélemények rovatban, itt: http://dreamrealitycinema.hu/velemenyek/